Varpu online

Mitä uutisia Iisalmi?

vuotias nainen kertoo, ett√§ h√§nen parhaimpiin seksikokemuksiinsa kuuluu suuseksi, vaikka h√§n ei siit√§ yleens√§ ole pit√§nytk√§√§n. ‚Äď Lupasin er√§√§lle miehelle, ett√§ h√§n saa.

Seksivälineet

Paras kokemus on joidenkin toisten kanssa. Harva mies pitää vaimon kanssa suoritettua seksiä yksittäisparhaana. Se kiima jonkunto salapanon kanssa tuo kiinnijäämispelkoineen huikean kokemuksen. Ehkä sinunkin pitäisi hankkia salapano, jotta voit olla samalla tasolla. Muuten toteaisin, että, t odella tyhmä mies Ilmoita asiaton viesti teoriani. Ikimuistoisen nautinnollinen seksikokemus voi jäädä mieleen kutkuttelemaan parhaimmillaan vaikka vuosikymmeniksi.

Kyselimme Ilta-Sanomien suuressa seksikyselyss√§ lukijoilta. Paljasta, mutta √§l√§ paljastu ‚Äď t√§m√§ sinkkunainen kiihottuu seksin ajattelusta! Kuva: Unsplash. Kaikki se, mit√§ olet aina halunnut tiet√§√§, mutta mit√§ et ole kehdannut kysy√§. Paljasta, mutta √§l√§ paljastu!

Hae tästä blogista

Mikä on ollut elämäsi paras seksikokemus? Tätä kysyimme IS:n seksikyselyssä, johon vastasi yli 1 henkilöä. Vastauksista käy ilmi, että parasta seksiä voi olla lähes millainen.